IT Service Support Management (ITSSM) producten zijn van levensbelang voor organisaties om de kwaliteit van de IT dienstverlening te garanderen. 

Het Gartner 2016 Magic Quadrant onderzoek evalueert de belangrijkste Enterprise IT Service Support Management aanbieders en helpt hiermee organisaties de juiste leveranciers te selecteren.

Download het rapport en ontdek waarom Axios wederom geëvalueerd is als enterprise-class leverancier.


Deze informatie is niet meer beschikbaar.

Deze grafiek is door Gartner, Inc gepubliceerd als onderdeel van een onderzoeksdocument en moet in de context van het gehele document beoordeeld worden. Het Gartner document kan bij Axios Systems opgevraagd worden. Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of services aan die zijn opgenomen in de onderzoekspublicaties. Ook adviseert Gartner technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers te kiezen met de hoogste ratings. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de mening van het onderzoeksinstituut en zijn geen statement. Gartner geeft geen garanties, expliciet of impliciet, betreffende deze research, ook niet over de handelskwaliteiten of geschiktheid voor een bepaald doel.


Axios gepositioneerd in het 2016 Gartner ITSSM Magic Quadrant

Analist Rapport

2016 Magic Quadrant voor IT Service Support Management

Axios Systems
Ook beschikbaar in:
Deutsch | English | Italiano | Português