Service Catalogus

De organisatie vraagt steeds meer van de IT afdeling, deze moet slim omgaan met de toegenomen vraag. Onze service catalogus helpt u deze aanvragen te beheren door eindgebruikers in staat te stellen om zelf, met behulp van een self service portaal, aanvragen te doen.

Mobiele Apps

Onze ITSM apps helpen uw medewerkers altijd en overal toegang te krijgen tot de laatste informatie. De intuïtieve interface helpt uw medewerkers eenvoudig te communiceren en productiever te werken.

Self-service

IT staat onder constante druk om kosten te verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren, kortom meer te doen met minder middelen. Met de assystNET self-service portaal kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers zelfredzaam worden met behulp van een self service portaal.

Reporting Wizard

Onze rapportages maken het ook voor niet-technische medewerkers mogelijk om kwalitatief hoogwaardige rapportages te genereren die niet alleen de juiste inzichten bieden om continue service verbetering mogelijk te maken maar ook de toegevoegde waarde van IT aantonen.

Internationaal actief


Probeer assyst vandaag en ontdek hoe u IT efficiënter kunt maken
Met assyst kunt u de kwaliteit van uw dienstverlening verbeteren.
Axios Systems

Probeer assyst gratis

30 dagen SaaS probeerversie

30 dagen probeerversie